• Vektor Munkavédelmi Kft.

Gyártás, K+F

Az általunk felhasznált alapanyagok jó komfortérzetet biztosítanak, nagy szakítószilárdságúak, forma- szín- és mérettartóak.

1992-től saját gyártási kapacitást, varrodát működtettünk Szegeden. A folyamatos műszaki és technológiai fejlesztések eredménye, hogy 1994–től a DuPont™ Nomex® Partner Program tagja lehetünk, mely kiemelt minőségi követelményeket állít a gyártási folyamatok elé, s azok rendszeres minőségi ellenőrzését jelenti. Nagy technológiai előrelépést jelentett a 2009-ben új épületben kialakított varrodánk, ahol nagyobb kapacitással és korszerűbb műszaki feltételekkel gyártjuk munka-, védő- és formaruháinkat. A Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. célkitűzése, hogy a partnerek igényeinek megfelelő munkahelyi öltözékeket, esztétikus egyenruhákat és formaruhákat, biztonságos és korszerű munkaruhákat és védőruhákat gyártson és forgalmazzon.

Az általunk felhasznált alapanyagok a tiszta pamuttól a kevertszálasig, mindig a vevői igényekhez igazodva kerülnek kiválasztásra. Az általunk felhasznált alapanyagok jó komfortérzetet biztosítanak, nagy szakítószilárdságúak, forma- szín- és mérettartóak.

A speciális védőruhák alapanyagának kiválasztásánál mindig a magas szintű védelmi tulajdonságokat helyezzük előtérbe, melyek között megtalálhatóak: por- és vegyszerálló, antisztatikus, jól láthatóságot biztosító, szélsőséges időjárási ártalom elleni, valamint, hő- és lánghatás ellen védő alapanyagok.

Fejlesztéseink során olyan anyagokat használunk fel, melyek a hagyományostól eltérő, speciális funkcióval rendelkeznek és ezzel növelik a termék használati értékét (pl. víztaszító, légáteresztő, lángálló stb). Továbbá fontos szempontnak tartjuk, hogy a feldolgozott anyagok egészségügyi szempontból is megfeleljenek partnereink igényeinek, ennek tudatában ÖkoTex® védjeggyel ellátott ruházati termékekre egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk. Az ÖkoTex® jelölés garanciát jelent arra, hogy az adott termék humán-ökológiai szempontok szerint optimális tulajdonságú, ezáltal jó közérzetet biztosít és egészségre ártalmas kísérő anyagot nem tartalmaz. A megfelelő alap-és kellékanyagok kiválasztásán túl a speciális konfekcionálási előírásokat (szabványi előírás) is figyelembe vesszük a védőruházat fejlesztése és gyártása folyamán!

Vevőink igénye szerint ruháinkon elhelyezzük a kívánt hímzett vagy szitázott technológiával elkészített feliratot vagy emblémát.

A VEKTOR Munkavédelmi Kft. a legkülönbözőbb munkafolyamatokhoz tud védő- és munkaruhát fejleszteni Önnek.

Keresse üzletkötőinket a speciális igények felméréséhez!

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

+36 1-281-1945

kereskedelem@vektorkft.hu

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.